perjantai 3. elokuuta 2012

Teleregatta

Nellan odottaessa Helsingissä kisojen alkua, kulki miehistö pari kertaa treeneihin Kotkasta. Keskiviikkona 1.8. kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, mm spinnun gaijasta petti ensin sakkeli ja kohta tämän jälkeen ploki, vaikka tuuli ei erityisen navakka ollutkaan. Onneksi tämä tapahtui kuitenkin harjoituksissa.

     Toinen treeni Helsingissä oli perjantaina 3.8. purjehdittu Teleregatta, joka starttasi HSK:n edustalta ja kiersi kasuunin päätyen Suomenlinnan edustalle. Rata ei kovin ihmeellisiä haasteita noin seitsemän metrin etelätuulella tarjonnut. Menomatka oli pitkä viisto kryssi paaralla kasuunille ja paluu suora slööri styyralla Suomemenlinnaan. 

     Startti ei ollut aivan nappi, mutta tuuli sopi hyvin Nellan ykkösgenualle ja uudelle spinnulle, joiden ansioista venevauhti vaikutti oivalliselta Purjehduksen jälkeen osa miehistöstä suuntasi takaisin kotiin. Kipparin tehtäväksi jä käydä pokkaamassa ykköspalkinto Suomenlinnan iltatilaisuudessa. Lauantain ja sunnuntain aikana Nella viritellään viimeiseen kisakuntoon ja katsastetaan. Tosi koitos alkaa maanataina 6.8. avomeripurjehduksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti