lauantai 11. elokuuta 2012

Tasaista työtä

MM-purjehdukset päättyivät lauantaina ratakilpailuun. Tarkoituksena oli purjehtia kaksi lähtöä, mutta jälkimmäinen keskeytettiin muutama minuutti startin jälkeen heikon tuulen takia. Sääli, sillä keskeyttämishetkellä olimme hyvissä asemissa. Päivän ainoassa purjehditussa lähdössä sijoituksemme oli tuttuun tyyliin 34. Koko kisan sarjaksi muodostui tasaisen varma  34, 33, 32, 28, 34 33, 30, 34, yhteistuloksissa tämä takasi sijan 35.
     Varsinaista tulostavoitetta kilpailuun emme olleet etukäteen asettaneet, mutta saavutettu sija on jotakuinkin sellainen, mitä olimme hakemassakin ja mihin meidän oli realistista yltää. Koko kevään ja kesän kestänyt harjoittelu ja valmistautuminen tuottivat tulosta ja Nella on nyt paremmassa iskussa kuin koskan. Manööverit sujuivat  hyvin ja etenkin luovivauhti oli todella kohdallaan. Suurimpina kompastuskivinä oli tottumattomuus suuriin startteihin, purjehtiminen meitä nopeampien veneiden fleetissä sekä kevyen kelin avotuuliosuudet. Suomalaisedustajien joukossa olimme puolivälissä jättäen taakse monta meitä kokeneempaa venekuntaa. 
     Tämä MM-projekti alkaa pikkuhiljaa olla takana. Olemme harjoitelleet ja oppineet paljon sekä tuoneet esille kotkalaista purjehdusta. Näiden kokemusten pohjalta on hyvä ponnistaa eteenpäin, kun seuraava tilaisuus sattuu kohdalle. Tiimi hajaantuu nyt eri veneisiin ja soveltaa hankittuja tietoja ja taitoja kukin omalla tahollaan. Nella palautetaan takaisin normaalivarustukseen ja se jatkaa charterpurjehduksia sekä osallistuu lähiseudun kilpailuihin pienemmällä miehistöllä.

Tiimi kiittää tukijoita, kannustajia ja yhteistyökumppaneita ja toivotta blogin lukijoille hyvää jatkoa!

Kisat ovat takana, Nella odottaa Suomenlinnan laiturissa kotiin lähtöä

Kisat ovat takana, Nella odottaa kotiin lähtöä Suomenlinnan laiturissa.

Järjestäjän sivuilta löytyy mm. hienoja kuvia kilpailusta.
Ammattikuvaajan otoksia kisoista.
Komeita kuvia Facebookissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti